ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: Τη σκότωσε και άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στο σώμα - Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος

Μενίδι: Τη σκότωσε και άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στο σώμα - Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωνε η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι 

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η 40χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι. Ο κυνισμός του μάλιστα προκαλεί οργή με το μήνυμα όλων να είναι ένα: Όχι άλλες δολοφονίες.

Την ίδια στιγμή, έρχονται στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη φρίκη που βίωνε η 40χρονη. Βία, ξυλοδαρμοί, βρισιές και απειλές ήταν η καθημερινότητα τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της.

Τη σκότωσε και άφησε το μαχαίρι στο σώμα της

Ο 50χρονος που σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο τη μητέρα των δύο παιδιών του, δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη για τη δολοφονία της. Ο αδερφός του θύματος μάλιστα αποκάλυψε: «Όταν έγκυος με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη».

«Έχουν γίνει τρεις σοβαρές μηνύσεις και γύρω στις 40 καταγγελίες. Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον πιάνανε και τον αφήνανε ελεύθερο», είπε η κουνιάδα του θύματος, μιλώντας στο MEGA.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;», ανέφερε ο δολοφόνος της 40χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο. «Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν».

Σχετικές ειδήσεις