ΕΛΛΑΔΑ

Ενδοοικογενειακή βία: «Μου έλεγε θα σε σκοτώσω επειδή ζήτησα να χωρίσουμε» - Εφιάλτης για 30χρονη

Ενδοοικογενειακή βία: «Μου έλεγε θα σε σκοτώσω επειδή ζήτησα να χωρίσουμε» - Εφιάλτης για 30χρονη

Η ίδια πήγε με την οικογένεια της στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει την κακοποίηση της και η αντιμετώπιση της ήταν απίστευτη!

Έκρηξη από καταγγελίες έχει σημειωθεί μετά την υπόθεση δολοφονίας 40χρονης στη μέση του δρόμου στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια 30χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσε με τον πρώην σύντροφο της στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Με χτύπησε πολύ δυνατά. Μου έριξε μια γροθιά στο αριστερό ζυγωματικό ακριβώς κάτω από το μάτι, αργότερα που έκανα Ιατροδικαστική εξέταση ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι αν με είχε χτυπήσει ελάχιστα παραπάνω, θα μου είχε κάνει ζημιά στο οπτικό νεύρο. Του έλεγα σε παρακαλώ άφησε με σε ικετεύω και αυτός μου έλεγε θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ πέρα.

Το βράδυ που έγινε το περιστατικό που ζητούσα πραγματικά βοήθεια που τσίριζα που έκλαιγα, φώναζα πάρα πολύ δυνατά και που όπως αποδείχθηκε αργότερα με είχαν ακούσει σχεδόν όλοι, ούτε ένας δεν πήρε ένα τηλέφωνο, δεν ήρθε να χτυπήσει το κουδούνι να δει αν είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση επειδή ζήτησε από τον σύντροφο της να χωρίσουν.

Η 30χρονη ζητούσε για βοήθεια όμως κανένας δεν ανταποκρίθηκε όπως ανέφερε. Στη συνέχεια, με τη δύναμη ψυχής που διέθετε, έφτασε και έπιασε το κινητό της που είχε πέσει στο πάτωμα και καλώντας στην τελευταία κλήση που είχε, ζήτησε βοήθεια από την φίλη της, όμως ο σύντροφος της προσπάθησε… να τα μπαλώσει.

«Ήμουν σε άθλια κατάσταση, με σήκωσε και μου καθαρίζε το πρόσωπο και τα ρούχα για να φαίνομαι καλή για να μην καταλάβει η φίλη μου ότι κάτι γινόταν. Άρχισε να χτυπάει, καθώς χτυπούσε εμένα, χτυπούσε και τον εαυτό του και πολύ δυνατά μάλιστα και μου είπε μέσα σε αυτά ότι αν τολμήσεις να με καταγγείλεις θα ισχυριστώ ότι εσύ με χτύπησες πρώτη».

Η ίδια πήγε με την οικογένεια της στο Αστυνομικό Τμήμα για να τον καταγγείλει και η αντιμετώπιση της ήταν απίστευτη!

«Η πρώτη τους αντίδραση ήταν ότι κάτι θα του έκανες και εσύ για να το κάνει αυτό», της είπε η μητέρα της.