ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την αθωότητά μου

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την ιδέα που είχε να δημιουργήσει ένα καινούριο κόμμα και για την καταγγελία που έχει υποβληθεί εις βάρος του

«Δεν είμαι κατηγορούμενος για καμία πράξη και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από πέρσι, οπότε μου γνωστοποιήθηκε η καταγγελία», ανέφερε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την ιδέα που είχε να δημιουργήσει ένα καινούριο κόμμα και για την καταγγελία που έχει υποβληθεί εις βάρος του. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε: «Είχα σκεφτεί τη δημιουργία ενός κόμματος με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό, κάτι το οποίο νομίζω ότι έχει ανάγκη η κοινωνία, να υπάρχει ελεύθερη έκφραση πάνω σε θέματα που παραμελούμε, είναι όμως ουσιαστικά για τη γεφύρωση των πολιτικών, με σκοπό το βέλτιστο για την πλειονότητα του κοινωνικού συνόλου.

Η ρητορική μίσους και η ακραία κομματικοποίηση συνήθως δεν οδηγούν σε θετικό πρόσημο. Βάσει συνθηκών, αποφάσισα ότι θα ήταν πιο παραγωγικό να συνεργαστώ με το Πράσινο Κίνημα, το οποίο μοιράζεται πολλές από τις ανησυχίες και τις προτεραιότητές μου».