MEDIA

Πότε επιστρέφουν οι σειρές με νέα επεισόδια – Όσα θα δούμε

Πότε επιστρέφουν οι σειρές με νέα επεισόδια – Όσα θα δούμε

Η μυθοπλασία, λόγω της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα, έχει πατήσει pause.. Πότε επιστρέφει, όμως;

Ένα ηχηρό διάλειμμα από τον προγραμματισμό των καναλιών κάνουν οι σειρές, καθώς είθισται τη Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ειδικά.

Στο MEGA, «Η Γη της Ελιάς» θα επιστρέψει στους δέκτες με νέα επεισόδια την Πέμπτη του Πάσχα στις 21.00. Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Αρετή νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και, από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής. H Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά. Η Αμαλία εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο.

Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά. Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες και ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Μία ημέρα μετά, την Παρασκευή, θα προβληθεί νέο επεισόδιο της σειράς «Ναυάγιο». Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της. Η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό. Η μόνη λύση είναι να ρισκάρει ο Πέτρος να την κλέψει από το γραφείο του. Ο Βλάσσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Το «Famagusta» ανανεώνει το ραντεβού του στις 12 Μαϊου ενώ το «Maestro» έρχεται με νέα επεισόδια στις 16 του μήνα.

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει στον προγραμματισμό του τις «Ψυχοκόρες» και τους «Παγιδευμένους», την Τρίτη του Πάσχα. Στην πρώτη σειρά, η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολλέγιο. Ο Τύπος «χτυπά» τη Μάγια, που ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα της και φεύγει για λίγο καιρό στις Σπέτσες ώσπου να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο Παύλος μαθαίνει πως εδώ και καιρό δεν μπαίνει πλέον το έμβασμα από τον Αρδίτη στους γονείς του. Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα. Ο Κοσμάς ζητά από την Αρχοντούλα να δίνει φάρμακα στη Νέλλα χωρίς να το καταλάβει. Η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο κι η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό.

Στο αστυνομικό σίριαλ «Παγιδευμένοι», αντίστοιχα, μετά την απουσία του Σταύρου στην κηδεία του Γιώργου, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας υποψιάζονται ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας συνειδητοποιούν ότι το πτώμα που βρέθηκε στο νεκροταφείο είναι του Γκρεγκόρ, του άντρα που υποπτεύονται ότι σκότωσε το Γιώργο. Η Άννα προσπαθεί να στηρίξει την Αλεξάνδρα, όσο ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του Γκρεγκόρ, ο οποίος, μαθαίνοντας για τη δολοφονία του γιου του, τον απειλεί ανοιχτά. Ταυτόχρονα με τις έρευνες που συνεχίζονται, η Άννα και ο Δημήτρης θα έρθουν και πάλι κοντά. Μία ελπίδα γεννιέται στο ζευγάρι για να είναι μαζί… Ένα μακάβριο εύρημα σε ένα κοσμηματοπωλείο σκορπίζει σε όλους τον τρόμο σχετικά με την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται ο Σταύρος…

Την Τετάρτη του Πάσχα, come back στη βραδινή ζώνη του ALPHA θα κάνει ο «Παράδεισος των Κυριών» στις 20.00. Μια γκάφα του Γιωργαρή είναι ικανή να προδώσει στον Σίμο πως ο εργολάβος του Πάρη, o Νοτόπουλος, γνωρίζει πού κρύβονται ο Πάρης με την Γεωργία και το μωρό… Ο Σίμος, πληροφορεί τη Μιράντα και την παρακινεί να ειδοποιήσει τον Χριστόφορο. Ο Μεμάς, πανικόβλητος, πηγαίνει και βρίσκει τον Νοτόπουλο και του ζητά να μην πει τίποτα στην αστυνομία. Ο Αποστόλης, καταθέτει στην αστυνομία, αλλάζοντας όλα όσα είχε ισχυριστεί μέχρι τώρα. Ο Λεβί, πηγαίνει και βρίσκει την Βικτώρια στη φυλακή για να την ρωτήσει αν ο Σίμος είναι ο γιος τους… Για άλλη μια φορά, ο Ντίνος και η Αμαλία θα συναντηθούν και θα βρεθούν να φιλιούνται, αλλά θα τους δει ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να τους δει…

Την ίδια ημέρα, στην ίδια συχνότητα, στις 21.00, θα προβληθεί νέο επεισόδιο από τη σειρά «Σασμός». Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό, για τον φόνο του Στεφανή, ενώ την ίδια στιγμή, φοβούνται για την Βασιλική που την έχει καλέσει ο εισαγγελέας. Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας, το έκλεψε η Σάντρα, η οποία συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο και συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Το «Προξενιό της Ιουλίας», τέλος, επανέρχεται στο πρόγραμμα την Τρίτη 14 Μαΐου για τα τελευταία του επεισόδια πριν το οριστικό φινάλε.