MEDIA

Ερμής Καραγιάννης: «Ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει» - Συγκλονίζει η φίλη του 22χρονου

Ερμής Καραγιάννης: «Ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει» - Συγκλονίζει η φίλη του 22χρονου

«Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα», ανέφερε φίλη του Ερμή Καραγιάννη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον Ερμή Καραγιάννη που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, η φίλη του, Ρένια Τσακίρη, μίλησε με τρομερή θλίψη για τον θάνατο του καρδιακού της φίλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό.

Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.