MEDIA

Survivor: Νέοι κανόνες στο αγώνισμα παραμονής και συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Νέοι κανόνες στο αγώνισμα παραμονής και συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Ένα ακόμα επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Στο χθεσινό επεισόδιο (16/5) του Survivor η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη που τους χάρισε το έπαθλο επικοινωνία κερδίζοντας τους κόκκινους με 8-4.

Στη συνέχεια, οι τρεις παίκτες που έχουν απομείνει στην Μπλε ομάδα, είδαν με συγκίνηση τα μηνύματα που τους έστειλαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η μάχη για την παραμονή

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Οι δυο άνδρες της κόκκινης ομάδας, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κατάφεραν να κλειδώσουν από νωρίς την παραμονή στο Survivor με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν να τρέχουν στον στίβο μάχης.

Στον τελικό αγώνισμα έλαβαν μέρος ο Ντάνιελ Νούρκα και η Δώρα Νικολή

Με σκορ 5 - 0, ο Ντάνιελ έστειλε τη Δώρα με το ένα πόδι εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

«Δώρα, δεν τα κατάφερες απόψε αλλά είπαμε πως αυτές τις δυο εβδομάδες δεν αποχωρεί κανένας. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είσαι με το ένα πόδι εκτός Survivor. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την μονομαχία της επόμενης εβδομάδας και ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αναμετρηθεί μαζί σου. Ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει στο Survivor. Θα έχεις δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία» είπε ο Γιώργος Λιανός στο κλείσιμο αυτής της αναμέτρησης.

«Από την αρχή σήμερα όλα ήταν στραβά και όλα εναντίον μου, οπότε έχασα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, εγώ φταίω καθαρά», είπε η Δώρα σχολιάζοντας την ήττα της στο αγώνισμα.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν «τα παιχνίδια της Καραϊβικής».