MEDIA

MEGA: Προς αναζήτηση προσώπων – Οι συζητήσεις με Σκορδά, η Αναστασία Γιάμαλη και οι αλλαγές

MEGA: Προς αναζήτηση προσώπων – Οι συζητήσεις με Σκορδά, η Αναστασία Γιάμαλη και οι αλλαγές

Το MEGA είναι από τα κανάλια που θα απασχολήσουν πολύ το προσεχές διάστημα

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και η μικρή οθόνη θυμίζει καζάνι που βράζει. Τα στελέχη των καναλιών κάνουν συζητήσεις με πρόσωπα, ρίχνουν στο τραπέζι ιδέες και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα είναι… καυτό μεταγραφικά.

Στο μέτωπο του MEGA, προχωρούν οι επαφές με τη Φαίη Σκορδά με την ξανθιά παρουσιάστρια να προορίζεται για την πρωινή ζώνη. Ο σταθμός θέλει την οικοδέσποινα του «Fay’s Time» για ένα αμιγώς πρωινό μαγκαζίνο, από τις 09.00 έως τις 12.30 που θα δίνει τη σκυτάλη στο μεσημβρινό δελτίο. Αν αυτό το σενάριο προχωρήσει, η Δανάη Μπάρκα -που έχει την στήριξη της διοίκησης- θα κρατά συντροφιά τα μεσημέρια με αλλαγές στην ομάδα της.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα άφιξη θα είναι στον τομέα της ενημέρωσης. Οι φήμες που ήθελαν την Αναστασία Γιάμαλη να συζητά με τους ανθρώπους του MEGA επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να έχουν πέσει οι υπογραφές. Το πιθανό deal της με το μεγάλο κανάλι δεν σημαίνει τη μετακίνηση του Κώστα Τσουρού από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οι ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη θέλουν νέο ενημερωτικό αίμα στη Συγγρού και η Αναστασία είναι από τα πρόσωπα που τούς ενδιαφέρουν.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα κλειδώσουν αρκετά πράγματα σε όλα τα κανάλια καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει!