MEDIA

Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι! Στο Νο1 το νέο της τραγούδι και το άλμπουμ «P.O.P.»

Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι! Στο Νο1 το νέο της τραγούδι και το άλμπουμ «P.O.P.»

Η Μαρίνα Σάττι κάνει «πανικό» και μετά τη Eurovision με το νέο της άλμπουμ «P.O.P.» και το τραγούδι «LALALALA»

Τι κι αν η Μαρίνα Σάττι βγήκε 11η στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, είναι ήδη Νο1 στην Ελλάδα με το νέο της τραγούδι «LALALALA» ενώ το άλμπουμ P.O.P έγινε πρώτο στις μουσικές πλατφόρμες μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Το Ζάρι το οποίο μπορεί να μην κέρδισε τη θέση που ίσως περιμέναμε στο Μάλμε, φιγουράρει στα 50 πιο viral βίντεο στον κόσμο.

Όσο για τη Μαρίνα Σάττι αξίζει να σημειωθεί ότι οι ακόλουθοι της στο Instagram από 90.000 που ήταν τον Δεκέμβριο εκτοξεύθηκαν στους 322 χιλιάδες μετά τον τελικό.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως η Μαρίνα Σάττι παρά τις κριτικές που δέχτηκε σαρώνει εκμεταλλευόμενη στο έπακρον τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Εκτός από τη Μαρίνα Σάττι μεγάλη αναγνώριση μετά τον διαγωνισμό βλέπουν κι άλλοι συμμετέχοντες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Κροάτες Baby Lasagna κατάφεραν μετά την επιστροφή τους να κάνουν sold out συναυλία μέσα σε 4 λεπτά

Από την άλλη ο Γάλλος Slimane ετοιμάζει παγκόσμια περιοδεία ανακοινώνοντας μέσω του Instagram τη διάθεση των εισιτηρίων. «Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί. Στην Αμβέρσα είναι ήδη sold out. Μιλάνο, Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Βαρκελώνη είναι σχεδόν sold out».