ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Και επίσημα σε ελεύθερο κανάλι ο τελικός του Conference League

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Και επίσημα σε ελεύθερο κανάλι ο τελικός του Conference League
Eurokinissi

Τελικός Conference League: Το MEGA ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Με παράλληλη μετάδοση από την Cosmote TV και το MEGA θα καλυφθεί τηλεοπτικά ο ιστορικός Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, το βράδυ της 29ης Μαΐου στην «AEK Arena» με φόντο το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πληροφορίες για οριστική συμφωνία είχαν διαρρεύσει από χθες, αλλά πλέον είναι και επίσημο, μετά την ανακοίνωση του καναλιού ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Μια μεγάλη προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους Έλληνες φιλάθλους. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά».

Η σέντρα του Τελικού Conference League έχει οριστεί για το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 και θα διεξαχθεί στην «AEK Arena», όπως ονομάζεται επίσημα το γήπεδο της Ένωσης στην UEFA.

Σχετικές ειδήσεις