GOSSIP

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Πότε θα βγει από το νοσοκομείο

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Πότε θα βγει από το νοσοκομείο

«Έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του», εξήγησε η Ματίνα Παγώνη

Στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς παραμένει νοσηλευόμενος ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια προβών του J2US.

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, έδωσε τα νεότερα νέα για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή, για τον οποίο όπως δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έχει λάβει πολλά μηνύματα από απλούς ανθρώπους, που ενδιαφέρονται να μάθουν την πορεία της κατάστασής του και πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

«Έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του», εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Θέλει χρόνο, γιατί σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του. Ο χρόνος είναι πάντα υπέρ των ασθενών», δήλωσε κλείνοντας η κυρία Παγώνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει βγει από τη μηχανική υποστήριξη και αναπνέει πλέον μόνος του, ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μόνος του, καθώς ο οργανισμός του είναι αποδυναμωμένος. Ήδη οι γιατροί έχουν μειώσει αρκετά την φαρμακευτική αγωγή, που δείχνει τη βελτίωση της υγείας του.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US, όπου συμμετείχε με την Τραϊάνα Ανανία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες χρειάστηκε να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον τραγουδιστή ο οποίος υπέστη ανακοπή στο ασθενοφόρο και έμεινε για κάποια λεπτά χωρίς σφυγμό. Αφότου τον επανέφεραν, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Γεννηματάς και διασωληνώθηκε αμέσως.