ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η δεύτερη σεζόν του «Squid Game»

Το Squid Game επιστρέφει
Το Squid Game επιστρέφει
Netflix

O πρωταγωνιστής του Squid Game αποκάλυψε τον μήνα πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν στο Netflix

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του «Squid Game» είναι στον ορίζοντα.

Ο Lee Jung-jae, ο οποίος πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Seong Gi-hun στο νοτιοκορεατικό δράμα του Netflix, αποκάλυψε στο Business Insider πότε μπορούμε να περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game».

O ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της Disney Upfronts την περασμένη Τρίτη, για την προώθηση της επερχόμενης σειράς Star Wars «The Acolyte». Σε ερώτηση για το αν μπορεί να πει κάτι για τη νέα σεζόν του «Squid Game», ο Κορεάτης αποκάλυψε ότι «θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο!».

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ημερομηνία πρεμιέρας για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που έγινε παγκόσμιο χιτ. Ωστόσο, ο Τεντ Σαράντος σε δηλώσεις του στο The Hollywood Reporter ανέφερε ότι πρέπει να το περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2024.

Θυμίζουμε ότι το Squid Game του Hwang Dong-hyuk είναι η πιο πετυχημένη σειρά του Netflix, ενώ ήταν υποψήφια για 12 βραβεία Emmy, κερδίζοντας τα έξι, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Hwang.

Squid Game - 2η σεζόν

Η κορεάτικη σειρά που προκάλεσε φρενίτιδα κατακτώντας ακόμα και το Χόλιγουντ, επιστρέφει με νέα επεισόδια «γεμάτα με ολοκαίνουργιες ιστορίες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δεύτερη σεζόν, πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game στον πρώτο κύκλο και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Wednesday: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Emily in Paris: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της νέας σεζόν στο Netflix

Η Τζένα Ορτέγκα αποχωρεί από σειρά του Netflix