ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία

Στα πλάνα φαίνονται οι σπίθες που πετάγονται από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή πέφτει στο έδαφος

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17/5) στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα ο 22χρονος οδηγός της να χάσει τη ζωή του

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να περνάει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήγει στο πεζοδρόμιο, μπροστά από αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα στο ΙΧ έμπαινε ο οδηγός του, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ το οποίο βρισκόταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Στα πλάνα φαίνονται οι σπίθες που πετάγονται από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή πέφτει στο έδαφος καθώς και το κράνος το οποίο ο 22χρονος κρατούσε στο χέρι του.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.