ΚΟΣΜΟΣ

Λόπεζ - Άφλεκ: Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο - Το «like» της ποπ σταρ που πρόδωσε το τέλος

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ να οδεύει ολοταχώς προς το τέταρτο διαζύγιο, με τελευταίο «θύμα» της τον Μπεν Άφλεκ ο οποίος σύμφωνα με τις ταμπλόιντ μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι τους.

Αναστάτωση στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η είδηση για τους τίτλους τέλους στον πολυσυζητημένο γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ. Το τελευταίο διάστημα οι δύο σταρ φωτογραφίζονται συχνά μόνοι, ενώ πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να έχει εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν πριν απο λίγους μήνες για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Η JLo πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου καθώς έκανε «like» σε μία καυστική ανάρτηση στο Instagram με θέμα τις διαλυμένες σχέσεις , επισφραγίζοντας για κάποιους με τον τρόπο της την είδηση για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη τραγουδίστρια, πάτησε «μου αρέσει» στην ανάρτηση, που δημιουργήθηκε από την ειδικό σχέσεων και life coach Lenna Marsak, η οποία συζητούσε τις προκλήσεις μιας σχέσης όταν δεν υπάρχει «ακεραιότητα και σεβασμός». Διαθέτει πολλές διαφάνειες κειμένου, ξεκινώντας με το εξής: «Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση με κάποιον που δεν έχει ακεραιότητα και συναισθηματική ασφάλεια»

Σε άλλες διαφάνειες στη δημοσίευση που η Λόπεζ έκανε «like» επισημαίνονται οι «κόκκινες σημαίες» σε μια σχέση, όπως όταν ένας σύντροφος που «δεν σέβεται τον χρόνο σας, δεν πιστεύει ότι είναι σημαντικό να καλέσετε/να στείλετε μήνυμα σε ένα σεβαστό χρονικό πλαίσιο, αποτυγχάνει επανειλημμένα να συνεχίσει, υπόσχεται και στερείται αποτελεσματικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων».

Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας: «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, καθιστώντας δύσκολο να αισθάνεσαι ασφάλεια στη σχέση».

Η ανάρτηση συνεχίζει, «Όταν κάποιος επανειλημμένα αποτυγχάνει να τηρήσει τις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις του σχετικά με την επικοινωνία, υπονομεύει τα θεμέλια της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας στη σχέση. Η συνεπής επικοινωνία δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας».

Παρά το...ύποπτο σύμφωνα με τη Daily Mail «like», η Λόπεζ εθεάθη στο Λος Άντζελες να φτάνει σε ένα στούντιο χορού την Πέμπτη, ενώ φοράει τη βέρα της. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπεν, 51 ετών, μένει πλέον σε ένα σπίτι στο Brentwood χωρίς τη σύζυγό του, σύμφωνα με το TMZ.

Χθες αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι του Χόλιγουντ «απλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει» και οδεύει προς τον χωρισμό μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Ενώ βρισκόταν στο στούντιο, ο Άφλεκ εθεάθη στη Σάντα Μόνικα την Πέμπτη, ενώ φορούσε και ο ίδιος τη βέρα του στο δάχτυλό του, παρά τις αναφορές ότι αυτή τη στιγμή δεν μένει στο κοινό τους σπίτι.

Σε άλλες διαφάνειες στη δημοσίευση που «άρεσαν» στη Λόπεζ επισημαίνονται όλες οι «κόκκινες σημαίες» σε μια σχέση, όπως όταν ένας σύντροφος «δεν σέβεται τον χρόνο σας, δεν πιστεύει ότι είναι σημαντικό να καλέσετε/να στείλετε μήνυμα σε ένα σεβαστό χρονικό πλαίσιο, αποτυγχάνει επανειλημμένα να συνεχίσει, υπόσχεται και στερείται αποτελεσματικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων».

Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας: «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, καθιστώντας δύσκολο να αισθάνεσαι ασφάλεια και ασφάλεια στη σχέση ».

«Η αποτελεσματική επικοινωνία προάγει την ενσυναίσθηση και τη σύνδεση. Το να αισθάνεσαι οτι σας ακούνε και να επικυρώνονται τα συναισθήματά σας είναι ζωτικής σημασίας για να ανθίσει μια υγιής σχέση». Η τελευταία διαφάνεια γράφει: «Δεν ξέρουν ποιοι είναι ή τι θέλουν. Γιατί; Χωρίς σαφήνεια, δεν ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Δεν υπάρχει σαφής κατεύθυνση, δεν υπάρχει σταθερότητα ή θεμέλιο για ανάπτυξη ».

Στη λεζάντα της ανάρτησης η συγγραφέας έγραψε: «Δεν μπορείς να χτίσεις μια σχέση με κάποιον που είναι αποκομμένος από τον εαυτό του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον να μας δει όταν δεν μπορούμε να δούμε ούτε τον εαυτό μας. Το να μπεις σε μια σχέση είναι το εύκολο κομμάτι. Η ανατροφή και η προαγωγή του είναι μια διαφορετική ιστορία. Άλλωστε, η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, είναι πράξη ».

Την Πέμπτη, το Us Weekly ανέφερε ότι το ζευγάρι περνάει χρόνο χωριστά. «Η Τζεν και ο Μπεν έχουν προβλήματα στο γάμο τους», μοιράστηκε ένας μυημένος. «Άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα πριν από λίγους μήνες, καθώς η JLo είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιοδεία της This Is Me… Live τον επόμενο μήνα στο Ορλάντο. «Η Τζεν είναι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά. Είναι σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές ». Αλλες πηγές ανέφεραν οτι ο Aφλεκ δεν μένει αυτή τη στιγμή στο συζυγικό σπίτι του ζευγαριού, αν και το ζευγάρι δεν σκοπεύει να χωρίσει οριστικά καθώς όπως πρόσθεσε οικείος του «εργάζονται για τη σχέση τους».

Η γεννημένη στο Μπρονξ καλλονή φόρεσε επίσης τη βέρα της σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram, όπου προώθησε την επόμενη ταινία της, την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Atlas. Το ίδιο πρωί ο Μπεν εθεάθη να οδηγεί κοντά στο σπίτι στο οποίο φέρεται να μένει για άλλη μια φορά χωρίς την J-Lo. Το ζευγάρι των διασημοτήτων γνωστό ως «Bennifer», εθεάθη για τελευταία φορά μαζί πριν από επτά εβδομάδες, στα τέλη Μαρτίου, ενώ έτρωγαν μεσημεριανό γεύμα στη Νέα Υόρκη.