ΚΟΣΜΟΣ

«Καρφί» για Μακρόν: «Η Μπριζίτ είναι απογοητευμένη με τον ανίκανο σύζυγό της»

«Καρφί» για Μακρόν: «Η Μπριζίτ είναι απογοητευμένη με τον ανίκανο σύζυγό της»

Θεωρεί βέβαια τη αντικατάσταση του Μακρόν από τη Λεπέν το 2027 

Σοβαρή αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Ηλύσια Πεδία το άρθρο της βρετανικής Daily Mail σύμφωνα με το οποίο «η κυρία Μπριζίτ Μακρόν είναι τόσο απογοητευμένη με τον ανίκανο σύζυγό της που προσπαθεί να πάρει τα ηνία, όπως ψιθυρίζουν οι γνώστες του Παρισιού».

Κατά τα λοιπά το άρθρο αναφέρει:

«Από τότε που ο 46χρονος Εμανουέλ Μακρόν ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2017, οι τρομοκρατικές ενέργειες, τα αντικοινωνικά εγκλήματα και οι απεργίες συνδικάτων έχουν αυξηθεί δραστικά.

Από τότε που ο Μακρόν ανέλαβε τα καθήκοντά του υποσχόμενος μια νέα αυγή για τη χώρα του, ισλαμιστές μαχητές έκαψαν εκκλησίες, δολοφόνησαν έναν ιερέα που τελούσε τη λειτουργία και αποκεφάλισαν έναν δάσκαλο που προσέβαλε έναν μουσουλμάνο μαθητή.

(...)

Σε 69 ημέρες, το Παρίσι θα καλωσορίσει τον κόσμο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, μια θεαματική ευκαιρία για τον Μακρόν να παρουσιαστεί σε μια παγκόσμια σκηνή. Αλλά οι αξιωματούχοι ασφαλείας φοβούνται ότι οι αγώνες θα προσφέρουν επίσης μια πλατφόρμα για τρομοκράτες και εγκληματίες.

(...)

Ο Μακρόν δεν θα μπορούσε να φανεί πιο αδύναμος και η προεδρία του φαίνεται καταδικασμένη - εκτός αν μπορέσει να αντιστρέψει την ολοένα και βαθύτερη ύφεση του κόμματός του στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα.

Ο διευθυντής μια ςαπό τις κορυφαίες δημοκοπικές εταιρείες της χώρας, μου είπε ότι με τη σημερινή μορφή η Λεπέν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντικαταστήσει τον Μακρόν στις επόμενες προεδρικές εκλογές το 202

Σχετικές ειδήσεις