MEDIA

«Μικρό Ταρανδάκι»: Η αληθινή «Μάρθα» ζητάει 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν μετά τη συνέντευξη

«Μικρό Ταρανδάκι»: Η αληθινή «Μάρθα» ζητάει 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν μετά τη συνέντευξη

Η Φιόνα Χάρβεϊ η γυναίκα που φέρεται να είναι η πραγματική «Μάρθα» της τεράστιας επιτυχίας του Netflix απειλεί τους πάντες με μηνύσεις και ζητάει να κατέβει η σειρά από την πλατφόρμα

Η Φιόνα Χάρβεϊ, η πραγματική «Μάρθα» της σειράς «Μικρό Ταρανδάκι» του Netflix ζητά 1 εκατομμύριο λίρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν για την επιτυχημένη σειρά.

Μετά τους ισχυρισμούς της ότι είναι η γυναίκα που εμφανίζεται ως η stalker του Ρίτσαντ Γκαντ στη σειρά, η Χάρβεϊ συμφώνησε σε μία συνέντευξη με τον δημοσιογράφο στην εκπομπή του στο Youtube την περασμένη Πέμπτη. Η Χάρβεϊ σε νέα συνέντευξη στη Daily Record δήλωσε ότι της προσφέρθηκε ένα μικρό ποσό για να κάνει την συνέντευξη με τον Μόργκαν και απειλεί να μηνύσει το Netflix, τον Γκαντ και ζητάει 1 εκατομμύριο λίρες.

«Μου προσέφεραν 250 λίρες (315 δολάρια) και ρώτησα αν αυτό είναι το ποσό που έδιναν σε όλους και ζήτησα αποδείξεις», είπε και πρόσθεσε ότι «δεν έχει υποβληθεί ακόμη σχετική τεκμηρίωση. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο για την συνέντευξη και θα ζητήσω πολλά παραπάνω από 250 ασήμαντες λίρες».

Η Χάρβεϊ είπε ότι «θα συμβιβαζόμουν για ένα εκατομμύριο» λίρες, που μεταφράζεται σε 1,25 εκατ. δολάρια.

Αρνείται τα πάντα η αληθινή «Μάρθα»

Στην σειρά ο Ρίτσαρντ Γκαντ εξιστορεί την παραποιημένη εκδοχή της αληθινής ιστορίας της ζωής του, ως Ντόνι Νταν, ένας επίδοξος κωμικός και μπαρμαν τον οποίο καταδιώκει ανελέητα μία γυναίκα, την οποία αποκαλεί «Μάρθα», αφού της φέρεται με ευγένεια στην παμπ που δουλεύει στο Λονδίνο.

Η «Μάρθα» εκτιμάται ότι έστειλε στον Γκαντ περισσότερα από 41.000 emails και άφησε μηνύματα στον τηλεφωνητή του διάρκειας 350 ωρών σε διάστημα περίπου 5 ετών, με την Χάρβεϊ να αρνείται αυτούς τους αριθμούς στη συνέντευξη με τον Μόργκαν.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για τα emails, εκείνη ισχυρίστηκε ότι έχει στείλει μόλις 10 μαζί με ελάχιστα γραπτά μηνύματα και περίπου 18 tweets.

Η Χάρβεϊ είπε ακόμη ότι «πιστεύω πως έχει πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» αναφερόμενη στον Γκαντ. «Είναι όλα μυθοπλασία. Είναι μία δουλειά υπερβολική και τα μόνα αληθινά στοιχεία είναι ότι τον λένε Ρίτσαρντ Γκαντ και δουλεύει σε παμπ. Έχουμε συναντηθεί μόνο 2, 3 φορές».

Απειλεί με μηνύσεις

Από την προβολή της, η συνέντευξη στο Youtube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10,9 εκατομμύρια προβολές, ενώ πριν εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της, η φερόμενη stalker είχε μιλήσει στη Daily Mail απειλώντας να μηνύσει τον Γκαντ, υποστηρίζοντας ότι «δέχεται εκφοβισμό για την δόξα».

Τον ίδιο ισχυρισμό έκανε και στη συνέντευξη με τον Μόργκαν απειλώντας και πάλι ότι θα μηνύσει τον Γκαντ αλλά και το Netflix.

Μάλιστα αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους, η Χάρβεϊ δήλωσε στην Daily Record «Αν δεν καταφέρω να “κατέβει” εύκολα αυτή η εκπομπή, αν δεν μου δώσουν τα χρήματα και μιλάω για 1 εκατομμύριο λίρες, οι πολιτικοί θα τελειώσουν την εκπομπή». «αν η συμπεριφορά του Netflix συζητηθεί στη βουλή όπως έχει συζητηθεί σε όλη τη χώρα τότε η εκπομπή θα τελειώσει τόσο απλά. Θέλω τουλάχιστον 1 εκατομμύριο λίρες και το ξέρουν».