MEDIA

Τα πρόσωπα της ενημέρωσης που απασχολούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Τα πρόσωπα της ενημέρωσης που απασχολούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Δεν είναι μόνο η ψυχαγωγία στο επίκεντρο, αλλά και ο ενημερωτικός τομέας των καναλιών

Τα μεταγραφικά σενάρια πρωταγωνιστούν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως βέβαια και οι τηλεαστέρες που καθορίζουν με τις αποφάσεις τους τον προγραμματισμό των σταθμών. Οι εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα δεν είναι λίγες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στον ALPHA, ο Νίκος Μάνεσης -όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει- δεν θα παρουσιάσει την ερχόμενη χρονιά το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ο παρουσιαστής θα παραμείνει πιστός στο ραντεβού με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», καθώς κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης. Στο ίδιο κανάλι, θα δούμε μία μεγάλη αποχώρηση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία με τον ALPHA και το τηλεοπτικό της μέλλον απασχολεί. Η δημοσιογράφος συζητά με τον ΣΚΑΪ για την καθημερινή ζώνη 12.00-14.00 και μένει να δούμε αν θα πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει μεγάλη στροφή στην ενημέρωση και θα ήθελε στη φαρέτρα του ηχηρά ονόματα, όπως είναι αυτό της Τατιάνας. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν επαφές και με τη Φαίη Μαυραγάνη για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και τη θέση του Γιώργου Αυτιά. Η Φαίη Μαυραγάνη, που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, πολιορκείται στενά και από τον ΣΚΑΪ. Το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει κι έτσι πρέπει να λάβει την κρίσιμη απόφαση του πώς θα πορευτεί την επόμενη σεζόν. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και κλείσει την πόρτα, πιθανή αντικαταστάτρια θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος, που ανήκει στην εκλεκτή ομάδα των νέων παρουσιαστών με πολλές προσδοκίες για το μέλλον, έχει ανακοινώσει ότι δεν θέλει να βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η ίδια έχει κάνει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση, όμως ακόμη δεν έχει επέλθει η επιθυμητή συμφωνία. Έτσι, δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν η Μαρία κλείσει την πόρτα του ΑΝΤ1 και αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη καθώς έχει δεχτεί κρούση από MEGA, ΣΚΑΪ και OPEN.

Μία ακόμη κυρία της ενημέρωσης, που συζητιέται, είναι η Αναστασία Γιάμαλη. Οι φήμες που την θέλουν να συζητά με τους ανθρώπους του MEGA επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να έχουν πέσει οι υπογραφές. Το πιθανό deal της με το μεγάλο κανάλι δεν σημαίνει τη μετακίνηση του Κώστα Τσουρού από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οι ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».