ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: «Το να μην είναι ο Σλούκας στην καλύτερη πεντάδα είναι αστείο»

Γιαννακόπουλος: «Το να μην είναι ο Σλούκας στην καλύτερη πεντάδα είναι αστείο»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έκρυψε την ένστασή του με το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας δε βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είδε τρεις παίκτες του να βρίσκονται στις δύο καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης, με τους Ναν και Λεσόρ στην πρώτη και τον Κώστα Σλούκα στη δεύτερη.

Και αυτό είναι κάτι που βρήκε παντελώς αντίθετο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τη σεζόν που έχει κάνει άξιζε να είναι στην πρώτη και όχι στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Ο Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως για τον ίδιο η επιλογή αυτή φαντάζει αρκετά αστεία. Χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ανέφερε:

"Πάντως για μένα όσο και να μην δίνω καμία βάση και να θεωρώ πως είναι όλα στημένα και μηδενικής βάσης όλα αυτά τα βραβεία MVP, First Team, Second Team. Το να μην είναι ο Σλούκας στην βασική πεντάδα της Euroleague για μένα είναι πάρα πολύ αστείο. Ο τύπος πήρε επ ώμου μια ολόκληρη ομάδα από την 17η θέση στη δεύτερη προς το παρόν και δεν τον έχουμε στην πρώτη ομάδα. Κάτι μου βρωμάει εδώ, εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP".

Σχετικές ειδήσεις