ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Τερίμ, τα ηνία στον Κόντη

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Τερίμ, τα ηνία στον Κόντη

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Φατίχ Τερίμ με το «τριφύλλι», με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει το ρόλο να οδηγήσει την ομάδα στα δύο σπουδαία ματς που ακολουθούν.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες των συμπατριωτών του να αποδεικνύονται ακριβείς. Ο 70χρονος είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο όπου αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας.

Ο Τερίμ παρέμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για πέντε μήνες περίπου, καθώς είχε συμφωνήσει ανήμερα Χριστούγεννα με τους «πράσινους». Η μεγάλη «πληγή» ήταν η απώλεια του τίτλου που απ’ την πρώτη στιγμή είχε τεθεί ως ο μεγάλος στόχος για τον Τούρκο τεχνικό. Τόσο από την ομάδα, όσο κι απ’ τον ίδιο.

Ο Φατίχ Τερίμ φεύγει έχοντας καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού 26 φορές, μετρώντας 14 νίκες, 6 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι καλύτερες στιγμές του ήταν οι προκρίσεις με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αλλά και οι νίκες στα playoffs στην έδρα του αιωνίου και εντός με την ΑΕΚ. Τα τελευταία αποτελέσματα όμως, του κόστισαν τη θέση του καθώς χάθηκε ο τίτλος.

Επιστροφή Κόντη

Πλέον, στα δύο επόμενα κρίσιμα ματς στον πάγκο θα καθίσει ο Χρήστος Κόντης. Συγκεκριμένα στα ματς με Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, αλλά και στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν 2,5 χρόνια στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα και γνωρίζει καλά τα πράγματα.

Μόλις αποχώρησε απ’ το «τριφύλλι», ανέλαβε την ομάδα του Βόλου την οποία και κατάφερε να σώσει διατηρώντας την στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον έχει το στόχο να γλιτώσει το απόλυτο κάζο της αποτυχίας εξόδου στην Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου.