ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League

Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League

Ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νίκλας Ζίλε, συνεχίζει να έχει σοβαρό θέμα με το σωματικό του βάρος, το οποίο και όπως φαίνεται ίσως γίνει αιτία να καταστρέψει την καριέρα του.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Champions League. Το 2022 η ομάδα της Βεστφαλίας απέκτησε απ’ την Μπάγερν Μονάχου τον Νίκλας Ζίλε. Έναν χαρισματικό Γερμανό στόπερ, με βλέψεις να γίνει απ’ τους κορυφαίους στη χώρα του και όχι μόνο.

Δυστυχώς γι’ αυτόν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έχουν γίνει viral, περίπου δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Champions League, ο Ζίλε είναι πάνω από 100 κιλά! Οπότε είναι αδύνατο να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο 28χρονος τη φετινή σεζόν μετρά 31 συμμετοχές, 6 εκ των οποίων στο Champions League. Όμως δεν αποκλείεται ακόμη και να χρειαστεί να σταματήσει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, αν συνεχίσει να έχει το ίδιο θέμα με τα κιλά. Ένα πρόβλημα που ποτέ δεν ξεπέρασε στην καριέρα του.

Στην Μπορούσια είχαν ξοδέψει πάνω από 10.000.000 ευρώ να τον αποκτήσουν και τώρα ψάχνουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν, παρότι έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο.

Η… αδυναμία του στο φαγητό, αλλά και η ευκολία με την οποία παίρνει βάρος (ίδιο πρόβλημα είχε και ο Μάριο Γκέτσε) τον έχουν οδηγήσει στο να ζυγίζει απαγορευτικούς αριθμούς για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ειδικά τέτοιου επιπέδου. Οπότε θεωρείται αδύνατο να προλάβει να απαλλαγεί απ’ το βάρος μέχρι τον τελικό του Champions League, όμως αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το λιγότερο.