ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Ντύθηκε» στα χρώματα του τελικού και το Θησείο

Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Ντύθηκε» στα χρώματα του τελικού και το Θησείο

Τελικός Conference League: Στα χρώματα του τελικού της 29ης Μαΐου, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, συνεχίζει να «ντύνεται» η Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης το βράδυ της 29ης Μαΐου, μια και θα διεξαχθεί ο Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα. Το ματς θα διεξαχθεί στην «AEK Arena» και ήδη συνεχίζονται οι απαραίτητες… τροποποιήσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, μετά την ολοκλήρωση της σήμανσης σε 16 σταθμούς του μετρό της Αθήνας, ολοκληρώθηκε και η σήμανση στο σταθμό του Θησείου. Οι είσοδοι έχουν «ντυθεί» με τα χρώματα της διοργάνωσης, ενώ το μήνυμα που κοσμεί τα σημεία κοντά στον σταθμό είναι «Athens Final 2024».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Arena στις 29 Μαΐου στις 22:00 με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Μετά την ολοκλήρωση της σήμανσης του τελικού σε 16 σταθμούς του μετρό της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκε και η σήμανση στο σταθμό του Θησείου με τις εισόδους να "ντύνονται" στα χρώματα της διοργάνωσης και το μήνυμα Athens Final 2024 να κοσμεί αρκετά σημεία πέριξ του σταθμού».

Σχετικές ειδήσεις