MEDIA

Eurovision 2024: Το νέο βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι και η δεύτερη πρόβα που θα κρίνει πολλά

Eurovision 2024: Το νέο βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι και η δεύτερη πρόβα που θα κρίνει πολλά

Η Μαρίνα Σάττι κερδίζει τις εντυπώσεις στο Μάλμε, με τα βίντεό της ναγίνονται viral

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, στις 9 Μαϊου, όπου θα διαγωνιστεί η Ελλάδα, έχει ξεκινήσει. Η Μαρίνα Σάττι με την ελληνική αποστολή βρίσκονται στο Μάλμε από την Κυριακή και οι πρώτες αντιδράσεις έχουν θετικό πρόσημο.

Η τραγουδίστρια έχει ενθουσιάσει τους Eurofans με την αμεσότητά της, το επικοινωνιακό της χάρισμα και το προφίλ της, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η δεύτερη τεχνική πρόβα. Η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει ξανά στο stage, τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 12.20, για να βάλει φωτιά με το ZARI με την πρόβα να αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 20 λεπτά. Μάλιστα, μετά, οι διοργανωτές της Eurovision θα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική μετάδοση της ελληνικής συμμετοχής.

Ήδη, μετά την πρώτη πρόβα, βίντεο με τη Μαρίνα ανεβαίνουν στο επίσημο account της διοργάνωσης στο Instagram και κάνουν θραύση.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη τεχνική πρόβα η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές παρουσίασαν το ZARI όντες απόλυτα συντονισμένοι. Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική εμφάνιση, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η χώρα μας παραμένει στην 8 η θέση των στοιχηματικών και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και αν αυτό θα αλλάξει από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά…