Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νατάσα Μανισάλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο (video)

Newsbomb

Όταν η αγαπητή ηθοποιός ανέφερε πως κέρδισε τη μάχη με την επάρατη νόσο αλλά τελικά έχασε αυτόν τον άνισο... πόλεμο

Πριν από πέντε χρόνια, η Νατάσα Μανισάλη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» του Star, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της με τον καρκίνο.

Τότε η αγαπημένη ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/2) χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, μοιράστηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τους τηλεθεατές, παροτρύνοντάς τους να κάνει εξετάσεις.
Μάλιστα τότε η Νατάσα Μανισάλη ανέφερε πώς κέρδισε τη μάχη με την επάρατη νόσο όμως πέντε χρόνια μετά οδηγήθηκε στη «γειτονιά των αγγέλων».

«Ένα πράγμα τόσο απλό, μπορεί να γίνει πάρα πολύ δύσκολο αν το αφήσεις. Χρόνια ολόκληρα είχα ενοχλήσεις κολίτιδας. Μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν πολλές φορές οι γαστρεντερολόγοι χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό», είπε η Νατάσα στην εκπομπή του Star και συνέχισε: «Ένα μικρό πολυποδάκι είχα, χρόνια. Δεν ήταν κάτι που έγινε, όμως, δυνάμωνε και δυνάμωνε και δυνάμωνε... Έκανα κολονοσκόπηση και εγχειρίστηκα. Όλα πήγαν καλά. Μετά έγινε και μια θεραπεία μετά, γιατί ήταν οριακά στο να αλλάξει και να γίνει κάτι χειρότερο. Δόξα τον Θεό, το πρόλαβα!».

Παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει εξετάσεις, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι μισοί Έλληνες έχουμε φουσκώματα και καούρες. Τι λέω εγώ στους μισούς Έλληνες; Να μην διστάζουν και να πάνε να κάνουν μία εξέταση, την κολονοσκόπηση! Έχουμε μια προκατάληψη, αλλά δεν είναι τίποτα. Θα έχεις μία ελαφριά μέθη και όλα καλά. Θα ξέρεις, όμως, τι συμβαίνει σε ένα σημαντικό όργανο, που ο γιατρός μου είπε ότι είναι το δεύτερο μυαλό μας».