ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αχιλλέας Μπέος - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο

Αχιλλέας Μπέος, Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Viral έγινε η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντηση που είχαν στα δικαστήρια του Βόλου

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε στην ανάρτησή του ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, αφού η ίδια του είπε: «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη συνάντηση που είχαν στον Βόλο. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαιρετά όλους εκείνους που βρίσκονται εκεί και μπαίνει στη δικαστική αίθουσα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, δεν ακούγεται η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας να τον χαιρετάει, λέγοντάς του «γεια σου κούκλε».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αχιλλέας έγραψε: «Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».