ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κύκλοι Κώστα Καραμανλή για Άρη Σπηλιωτόπουλο: «Έχουν να μιλήσουν 6-7 χρόνια»

Κύκλοι Κώστα Καραμανλή για Άρη Σπηλιωτόπουλο: «Έχουν να μιλήσουν 6-7 χρόνια»

Η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού για τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η επανεμφάνιση του άλλοτε στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Άρη Σπηλιωτόπουλου, στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ως υπεύθυνος επικοινωνίας, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων με πολλούς να αναρωτιούνται ποια είναι η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού.

Με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε επι της ουσίας το ντεμπούτο το, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία...

«Αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι κάποιος έχει παραμελήσει τα καθήκοντά του που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Η απάντηση Κώστα Καραμανλή

«Έχω να μιλήσω μαζί του 6-7 χρόνια» ήταν η σαφής και ξεκάθαρη απάντηση του Κώστα Καραμανλής όπως σημειώνουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού προς όλους εκείνους που επιχείρησαν να τον συνδέσουν με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, λέγοντας πως όλα αυτά τα κάνει ως πρώην «καραμανλικός».

«Είναι αστεία να λέγονται αυτά τα πράγματα…» σημείωσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού