ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένας εικονικός ναός για τη Φόρμουλα 1

Ένας εικονικός ναός για τη Φόρμουλα 1

Αν είστε φανατικοί οπαδοί της F1 και τύχει κάποια στιγμή να περάσετε από το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ ή την Βοστώνη, αξίζει να πιείτε το ποτό σας στο F1 Arcade.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο πολυχώρος F1 Arcade μοιάζει με ένα πραγματικό καταφύγιο όπου μπορεί κανείς να ζήσει την εμπειρία των αγώνων της Formula 1 και ταυτόχρονα να απολαύσει γαστρονομικές λιχουδιές με την παρέα του σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Ενδεικτικά, το F1 Arcade που βρίσκεται στη Βοστώνη στεγάζεται σε ένα χώρο με δύο ορόφους συνολικής έκτασης 16.000 τετραγωνικών μέτρων όπου υπάρχουν 69 υπερσύγχρονοι προσομοιωτές. Όλοι τους είναι προσεκτικά διατεταγμένοι ώστε να διευκολύνουν τις μονομαχίες ή τους ομαδικούς αγώνες.

Οι προσομοιωτές αναπαράγουν πιστά την ατμόσφαιρα της Φόρμουλα 1 και τις πίστες σε ένα μοναδικό εικονικό περιβάλλον, έτσι ώστε να διασφαλίζεται μια συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.


Το όλο πακέτο προσομοίωσης περιλαμβάνει το Arcade Hub, έναν εικονικό χώρο όπου οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν προσωπικά προφίλ οδηγών και να συγκεντρώσουν τα πολυπόθητα Arcadians, μάρκες που ξεκλειδώνουν μια σειρά από προνόμια.

Πέρα όμως από τις αγωνιστικές προκλήσεις, υπάρχουν και οι γαστρονομικές μέσα από τις απολαυστικές επιλογές του μενού που προσφέρει το F1 Arcade. Από τα πλούσια πιάτα που είναι φτιαγμένα με μεράκι από τους έμπειρους σεφ, μέχρι τα κοκτέιλ με ονόματα εμπνευσμένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.