GOSSIP

Τόρι Σπέλινγκ - Σάνεν Ντόχερτι: Από φίλες σαν «δύο ξένοι» - Γιατί «τελείωσε» η φιλία τους

Tori Spelling - Shannen Doherty
newsbomb.gr

Ποιο ήταν το κομβικό σημείο, που οδήγησε στο «τέλος» της φιλίας τους

Στους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της φιλίας τους, αναφέρθηκαν οι δύο ηθοποιοί του Beverly Hills 90210.

Τόρι Σπέλινγκ και Σάνεν Ντόχερτι συναντήθηκαν για ένα επεισόδιο του podcast του Doherty «Let’s Be Clear» στις 22 Απριλίου και καθώς αναπόλησαν τις ημέρες τους στην πετυχημένη εφηβική σειρά της δεκαετίας του '90, επιχείρησαν να εντοπίσουν το κομβικό σημείο που τις οδήγησε στην αποξένωση και μέσα σε ένα λεπτό έπαψαν να είναι φίλες.

Η 50χρονη «Ντόνα» παραδέχθηκε ότι εκείνη την περίοδο ήταν επιρρεπής και παρασυρόταν εύκολα με την Ντόχερτι να συμφωνεί αποδίδοντας την αστάθειά της, στη σχέση που είχε εκείνη την περίοδο. «Νομίζω ότι ήταν το αγόρι σου», είπε χαρακτηριστικά η «Μπρέντα».

Η Σπέλινγκ περιέγραψε τον τότε φίλο της ως «καταχρηστικό» και «εθισμένο» με τη συμπρωταγωνίστριά της να θυμάται ένα ταξίδι που έκαναν οι ηθοποιοί στο Μεξικό με τους αντίστοιχους φίλους τους ως μια οδυνηρή ανάμνηση.

«Υπήρχε ένα σημείο — θυμάμαι συγκεκριμένα ότι σε κοιτούσα και έλεγα, «Πρέπει να το τελειώσεις μαζί του, αλλιώς θα τον σκοτώσω πραγματικά. Δεν μπορώ να σταθώ και να το δω αυτό», είπε η Ντόχερτι και πρόσθεσε πως μετά το ταξίδι οι δύο γυναίκες «άρχισαν να απομακρύνονται». Έμεινες και βασανίστηκες για λίγο ακόμα», είπε η Σάνεν.

Ενώ η Σπέλινγκ και η Ντόχερτι μπορεί να μην ξέρουν ποτέ ακριβώς οδηγήθηκαν στο «διαζύγιο» της φιλίας τους, καμία τους δεν αφήνει το παρελθόν να τους εμποδίσει να αναπολήσουν τις καλές στιγμές.