GOSSIP

Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλου - «Του έδωσα τον χρόνο του, ήταν σοκαριστικό»

Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλου - «Του έδωσα τον χρόνο του, ήταν σοκαριστικό»

Η δημοσιογράφος μίλησε για την περιπέτεια του Γιάννη Ξανθόπουλου και το μοιραίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής

Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US του Alpha, η Δώρα Παντέλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται», όπου αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της ταίρι, Γιάννη Ξανθόπουλο, και το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Παντέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του γιατί ήθελα να του δώσω τον χώρο του, να το διαχειριστεί όλο αυτό. Ήταν μια κατάσταση για όλους μας στο J2US, όχι μόνο για μένα που ήταν ο παρτενέρ μου, με την οποία σοκαριστήκαμε. Ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα. Με αυτό που έγινε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη».

«Εγώ πήγα και τον είδα τον Γιάννη την ημέρα που συνέβη αυτό. Μιλήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του για να το διαχειριστεί γιατί είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση που κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια αυτού του παιδιού. Με την έννοια του να δει πως μπορεί να το διαχειριστεί και τι πρέπει να γίνει», κατέληξε.