GOSSIP

Μέριλ Στριπ: Η αγαπημένη της «ερωτική» σκηνή – Δεν ήθελα να τελειώσει παρά τους… ιπποπόταμους

Μέριλ Στριπ: Η αγαπημένη της «ερωτική» σκηνή – Δεν ήθελα να τελειώσει παρά τους… ιπποπόταμους
Η Μέριλ Στριπ απευθύνεται στο κοινό κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του 77ου διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες της νότιας Γαλλίας
AP

Αναδρομή στο παρελθόν και στο 1985 έκανε η Μέριλ Στριπ όταν κατά τη διάρκεια της ταινίας «Out of Africa» είχε μια τρυφερή σκήνη με τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Ρέντφορντ, την οποία εκείνη χαρακτήρισε ως ερωτική ενώ την ξεχώρισε ως την αγαπημένη της

«Έχουμε δει τόσες πολλές σκηνές με ανθρώπους να πηδ***, αλλά δεν βλέπουμε αυτό το τρυφερό άγγιγμα, αυτή τη φροντίδα», είπε από τις Κάννες η καταξιωμένη ηθοποιός Μέριλ Στριπ αναφορικά με την αγαπημένη της «ερωτική» σκηνή σε ταινία που πρωταγωνιστούσε.

Πρόκειται για την ταινία «Out of Africa» του 1985, στην οποία η Μέριλ Στριπ υποδύθηκε μια Δανή βαρόνη που ερωτεύεται έναν κυνηγό μεγάλων θηραμάτων. Τον τελευταίο ερμήνευσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πλένει τρυφερά τα μαλλιά της Μέριλ Στριπ δίπλα σ’ ένα ποτάμι, ενώ απαγγέλλει στίχους από το ποίημα του Σάμιουελ Τέιλορ Κόλεριτζ «The Rime of the Ancient Mariner».

«Είναι μια σκηνή σεξ κατά κάποιον τρόπο, επειδή είναι τόσο τρυφερή», δήλωσε η 74χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης την Τετάρτη στο Théâtre Debussy των Καννών, σύμφωνα με το Variety. «Έχουμε δει τόσες πολλές σκηνές με ανθρώπους να πηδ**** αλλά δεν βλέπουμε αυτό το τρυφερό άγγιγμα, αυτή τη φροντίδα».

Μιλώντας στις Κάννες, η Στριπ θυμήθηκε ότι τα γυρίσματα της σκηνής αρχικά δεν ήταν πολύ ευχάριστα. Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, είπε στο κοινό ότι η ίδια και ο Ρέντφορντ, που σήμερα είναι 87 ετών, είχαν προειδοποιηθεί από την παραγωγή να προσέχουν τα επικίνδυνα άγρια ζώα που βρίσκονταν κοντά. «Είχαμε λιοντάρια, τα οποία είχαμε εισάγει από την Καλιφόρνια και υποτίθεται ότι ήταν μια χαρά, ήμερα. Δεν ήταν», είπε η ηθοποιός, σύμφωνα με το πρακτορείο. «Και το δεύτερο πράγμα που μας είπαν είναι ότι το ζώο που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους στην Αφρική είναι ο ιπποπόταμος, αν μπεις ανάμεσα στον ιπποπόταμο και το νερό», πρόσθεσε. «Οπότε κάναμε γυρίσματα στο ποτάμι και οι ιπποπόταμοι ήταν ακριβώς από πάνω. Δεν ξέρω αν το δείχνουν αυτό στην ταινία, δεν θυμάμαι, αλλά το γνώριζα!», θυμήθηκε η Στριπ.

Μάλιστα, η ηθοποιός θυμήθηκε ότι ο Ρέντφορντ ανησυχούσε για την ασφάλειά τους και στην αρχή δεν έπλενε καλά τα μαλλιά της. «Δεν ήταν καλό», παραδέχτηκε.

«Ο Ρέντφορντ πήρε το μάθημα, και πραγματικά έμαθε και ήταν υπέροχος», θυμήθηκε η Στριπ. «Μέχρι την πέμπτη λήψη ήμουν τόσο ερωτευμένη!». Συμπλήρωσε πως «Δεν ήθελα να τελειώσει εκείνη η μέρα, ακόμη και παρά τους ιπποπόταμους», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις