GOSSIP

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε το όνομά του, πάει καλά»

Δημήτρης Σταρόβας

Τι είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, που δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μίλησε στον Alpha ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο πολύ γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν. Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία».

«Οι γιατροί, να ξέρετε, καλά κάνουν και δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν. Λένε την αλήθεια. Ελπίζω, λοιπόν, τάχιστα να ξαναείναι κοντά μας. Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω… είναι ένα θέμα αυτό. Μάλιστα, για όλους τους ανθρώπους και για όσους έχεις συνεργαστεί ακόμα περισσότερο» συνέχισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Εννοείται πως θα πάω να τον δω (σ.σ. τον Δημήτρη Σταρόβα), αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει», συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.