GOSSIP

«Βάλε - βγάλε» η βέρα για τον Μπεν Άφλεκ - Τι συμβαίνει τελικά με τη Λόπεζ

«Βάλε - βγάλε» η βέρα για τον Μπεν Άφλεκ - Τι συμβαίνει τελικά με τη Λόπεζ
Αρχείου Associated Press

Την περασμένη Παρασκευή ο Άφλεκ εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα στο...δεξί, φουντώνοντας τις φήμες χωρισμού από την JLo

Ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να φοράει (ξανά) τη βέρα του, σύμβολο του γάμου του με τη Λατίνα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, εν μέσω δημών διαζυγίου και μετά την εμφάνιση της Παρασκευής, χωρίς το γυαλιστερό...αξεσουάρ.

Η βέρα ήταν εμφανώς στο δάχτυλό του καθώς επέστρεφε στο ενοικιαζόμενο σπίτι αξίας 100.000 δολαρίων το μήνα.

Οι εικασίες έρχονται εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι «ζει χωριστά» και ότι ο Μπεν μετακόμισε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων «πριν από αρκετές εβδομάδες».

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2022, αντιμετωπίζει σύμφωνα με πηγή προβλήματα, ωστόσο δεν έχει χωρίσει.

Αντίθετα από τον Μπεν, η Λόπεζ κάνει εμφανίσεις με τη βέρα στο...δεξί.

Το διάσημο ζευγάρι γνωστό ως «Bennifer», έκανε την τελευταία δημόσια κοινή εμφάνισή τους πριν από επτά εβδομάδες, στα τέλη Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε το 2002 όταν έβγαιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Jersey Girl. Αρραβωνιάστηκαν το επόμενο έτος, αλλά χώρισαν το 2004. Στη συνέχεια αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους την άνοιξη του 2021.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε τελετή στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, ακολουθούμενο από έναν πολυτελή γάμο στο κτήμα του στη Τζόρτζια τον Αύγουστο του 2022.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές εικάζουν ότι υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο του ζευγαριού.

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Ben φάνηκε να χτυπά την πόρτα του αυτοκινήτου αφού η Jennifer κάθισε στη θέση του συνοδηγού, προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι θαυμαστές μπήκαν στο Twitter για να σχολιάσουν το viral κλιπ, σημειώνοντας ότι φαινόταν «δυστυχισμένος».