GOSSIP

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται ο 53χρονος εξ αγχιστείας αδελφός της

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται ο 53χρονος εξ αγχιστείας αδελφός της

Δύσκολες ώρες περνά η Τατιάνα Μπλάτνικ τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο πατριός της έχει εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου και η οικογένειά του τον αναζητά

Κορυφώνεται η αγωνία στην οικογένεια της Τατιάνα Μπλάτνικ καθώς από τα ξημερώματα του Σαββάτου αγνοείται ο εξ αγχιστείας αδερφός της αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, με τις Αρχές του Λος Άντζελες να λένε πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε στη δημοσιότητα η Daily Mail δείχνουν το σημείο σε δρόμο στο Μαλιμπού που γείτονες είδαν τον 53χρονο για τελευταία φορά. Η ανησυχία μεγαλώνει καθώς η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι ιδιαίτερα αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φανάρια τη νύχτα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχασε τον βιολογικό πατέρα της όταν ήταν μόλις 7 ετών. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην τηλεόραση του MEGA, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, όταν κανείς δεν μιλούσε για αυτό.

Για τα επόμενα 7 χρόνια, μέχρι τα 14 της, ήξερε ότι πατέρας της πέθανε από παθολογικά αίτια. Μέχρι τότε, όλοι έπαιζαν θέατρο μπροστά της. Φοβόντουσαν ότι αν αποκαλυφθεί πως έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, θα είναι κάτι που θα την σημαδέψει για πάντα.

Η μητέρα της αργότερα παντρεύτηκε τον ζάμπλουτο επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ. Είχαν συμφωνήσει να μην πει ούτε εκείνος την αλήθεια στην Τατιάνα και να κρατήσουν τις ισορροπίες και την οικογένεια ενωμένη. Όταν στην εφηβεία της αποκαλύφθηκε η αλήθεια, άρχισε να νιώθει την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για την αυτοκτονία.

«Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για τον θάνατο του πατέρα μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου», πρόσθεσε.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αδελφού της έρχεται να ταράξει για ακόμη μία φορά τα νερά της οικογένειας. Ο πατέρας του, είναι επιχειρηματίας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα ιδιοκτήτης εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ήταν ο άνδρας που συνόδεψε την Τατιάνα Μπλάτνικ σε μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή της. Το 2010 που παντρευόταν τον Νικόλαο στις Σπέτσες, ήταν δίπλα της στην άμαξα και την παρέδωσε νύφη όταν έφτασαν στην εκκλησία.

Όπως αναφέρουν στις Αρχές μάρτυρες, ο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, το βράδυ του Σαββάτου φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλητος.

Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στη ζωή της φέρνουν τα πάνω κάτω. Η Τατιάνα Μπλάτνικ βρίσκεται στο προσκήνιο, μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο που απασχόλησε έντονα και τις φήμες που την θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή της με γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας.

Διεθνή Μέσα αναφέρουν πως η ζωή του Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ βρίσκεται σε κίνδυνο, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις συνθήκες της εξαφάνισης.