ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Σελίν Ντιόν
To ντοκιμαντέρ θα εστιάσει και στη σκληρή μάχη που δίνει η Σελίν Ντιόν με σπάνια ασθένεια
AP

Το ντοκιμαντέρ «I Am: Céline Dion» είναι ένα ερωτικό γράμμα για τους θαυμαστές της Σελίν Ντιόν

H Σελίν Ντιόν επιστρέφει σύντομα, όχι πάνω στη σκηνή αλλά μέσω του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «I Am: Céline Dion» από την Amazon και τα MGM Studios.

Η επερχόμενη ταινία, εκτός από τη θρυλική καριέρα της εστιάζει και στην πρόσφατη διάγνωση της τραγουδίστριας με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή του συνδρόμου Stiff Person (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου).

Επίσης, το φως της δημοσιότητας είδε μια πρώτη εικόνα του «I Am: Céline Dion» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Emmy Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι. Το πλάνο είναι μια πρόσφατη εικόνα της Nτιόν στην οποία φαίνεται ευδιάθετη ενώ το ένα χέρι της σχηματίζει μια δυνατή γροθιά.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε την εικόνα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την επίσημη σύνοψη. Η ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος σχολίων. Η Σίντι Λόπερ έσπευσε να γράψει πόσο πολύ ανυπομονεί να δει το ντοκιμαντέρ.

Το «I Am: Céline Dion» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Prime Video την Τρίτη 25 Ιουνίου και περιγράφεται ως «ένα ερωτικό γράμμα προς όλους τους θαυμαστές» και «μια ωμή και ειλικρινής ματιά από τα παρασκήνια της μάχης με μία ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή». Η ταινία επίσης «υπογραμμίζει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».


Διαβάστε επίσης

Σελίν Ντιόν: Μεγάλη συγκίνηση από την εμφάνισή της στα Grammy - Υποβασταζόμενη η ερμηνεύτρια (vid)

Σελίν Ντιόν: Θέλει να επιστρέψει στη σκηνή - «Κάνει κάθε μέρα φυσικοθεραπείες»

H Σελίν Ντιόν τραγούδησε μετά από 3,5 χρόνια