ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες σινεμά: Ο «Κασκαντέρ» Ράιαν Γκόσλινγκ και η αραχνοφοβία αλά γαλλικά

Ο «Κασκαντέρ» Ράιαν Γκόσλινγκ
Ο «Κασκαντέρ» Ράιαν Γκόσλινγκ
Village Cinemas

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την πρώτη κινηματογραφική Πέμπτη του Μαΐου

Ο Ken της «Barbie», Ράιαν Γκόσλινγκ μεταμορφώνεται σε έναν ατρόμητο κασκαντέρ, στην πιο προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Λιτς. Από τις περιορισμένες -λόγω Πάσχα- νέες κυκλοφορίες, ανατριχίλες προκαλεί ο Ιστός του Τρόμου, ειδικά σε όσους φοβούνται τις αράχνες.

Ο Κασκαντέρ (The Fall Guy)

Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Ο πρώην κασκαντέρ και σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως τα Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw και έχει αναλάβει την παραγωγή των John Wick, παρουσιάζει την πιο προσωπική του ταινία μέχρι σήμερα. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ, πρωταγωνιστεί ως Κολτ Στίβενς, ένας μπαρουτοκαπνισμένος κασκαντέρ που, έχοντας αποχωρήσει από το επάγγελμα έναν χρόνο πριν για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία, παρασύρεται ξανά στην υπηρεσία όταν εξαφανίζεται ο σταρ μίας υπερπαραγωγής, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Τζόντι Μορένο, που υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των 80s.

Στον Ιστό του Τρόμου (Infested)

Η νέα ταινία του Σεμπαστιάν Βανιτσέκ. Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας, αποκομμένος από φίλους και οικογένεια, με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος.

Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου. Την ίδια ώρα, η αστυνομία σφραγίζει το κτίριο, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους. Πλέον, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι κάποιο σημείο διαφυγής.

Γάτος με Πέταλα (The Garfield Movie)

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού!

Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.



Διαβάστε επίσης

Οι 300 του... Rotten Tomatoes: Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Μάιος στο Netflix με Παπακαλιάτη, Ντενίση και Τζένιφερ Λόπεζ

Box Office: To ρεκόρ του «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» και ο Χάρι Πότερ