ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Όζι Όσμπορν λέει ότι θέλει να κερδίσει ένα Όσκαρ

Όζι Όσμπορν
Επίσης, ο Όζι σχεδιάζει «δύο ακόμη συναυλίες για να πει αντίο» στους θαυμαστές του
AP

O Όζι Όσμπορν θέλει να κερδίσει ένα Όσκαρ, όπως έχει καταφέρει και ο Έλτον Τζον παλιότερα

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ένα βραβείο που θέλει πολύ να κερδίσει. Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, «Ozzy Speaks», ο πρώην frontman των Black Sabbath ρωτήθηκε για το τι δεν έχει επιτύχει ακόμη στη μακρά και λαμπρή καριέρα του.

Τώρα που πρόκειται να μπει στο Rock & Roll Hall of Fame ως σόλο καλλιτέχνης, μένει μόνο ένα πράγμα που ο Όζι δεν έχει κερδίσει ακόμη: ένα Όσκαρ!

«Πρέπει να παίζεις σε μια ταινία για να κερδίσεις ένα Όσκαρ», απάντησε ο συμπαρουσιαστής Μπίλι Μόρισον γελώντας. «Αλλά, με ρώτησες τι δεν έχω κερδίσει», του είπε ο «Πρίγκιπας του Σκότους». Ο Όσμπορν συνέχισε επισημαίνοντας ότι κι άλλοι μουσικοί έχουν κερδίσει Όσκαρ παρόλο που δεν έπαιξαν σε ταινία: «Ο Έλτον Τζον έχει πάρει ένα για τραγούδι», υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, ο Όζι παραδέχτηκε ότι «θα ήθελε να κάνει μια συναυλία χωρίς να πέσει».

Θυμίζουμε ότι ο θρυλικός ρόκερ είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα ήθελε να παίξει ξανά ζωντανά, αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί ώστε να καταφέρει να «σταθεί σωστά». «Ίσως να κάνω κάτι μια μέρα. Μου λείπει τρομερά», είπε.

Τον περασμένο Νοέμβριο ανέφερε ότι έπρεπε να «αποδεχτεί το γεγονός» πως μια επιστροφή στη σκηνή μπορεί να μην είναι εφικτή λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας του, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον και της ανάρρωσης από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Τον Ιανουάριο, ωστόσο, η σύζυγός του, Σάρον, αποκάλυψε ότι ο Όζι σχεδίαζε «δύο ακόμη συναυλίες για να πει αντίο» και έπειτα να αποσυρθεί εντελώς από τις εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Μαζωνάκης όπως Till Lindermann: Δείτε τον σε επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Οι 300 του... Rotten Tomatoes: Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Netflix: Mάθαμε πόσα λεφτά κερδίζουν οι ηθοποιοί του «Stranger Things» και ζαλιστήκαμε