ΖΩΔΙΑ

Ερμής στους Ιχθύς: Μάθε αν επηρεάζεσαι

Ερμής στους Ιχθύς: Μάθε αν επηρεάζεσαι

Θα ηρεμήσουν και έχουν πιο χαλαρούς ρυθμούς

Στις 23 του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς, επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στους Ιχθύς, μέχρι τις 10/3.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γίνει πιο ήρεμη και χαλαρή, εφ' όσον ο χρόνος δεν θα "κρέμεται" πάνω από το κεφάλι σου, για να δρομολογήσεις θέματα, ενώ και εσύ θα σκέφτεσαι και θα συμπεριφέρεσαι με μεγαλύτερη ευελιξία. Θα έχεις προσαρμοστικότητα, θα είσαι χαμηλών τόνων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Ίσα-ίσα, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στις 28, που ο κυβερνήτης σου, Κρόνος θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, θα τρέξεις ζητήματα, θα κλείσεις υποχρεώσεις κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει, χωρίς να... ιδρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr