«Η Ελλάδα δεν έχει δικαιολογίες, η 6η δόση δεν είναι δεδομένη»

Έντονες επικρίσεις κατά της Ελλάδας διατύπωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που διεμήνυσε ότι εάν η χώρα μας...
«Η Ελλάδα δεν έχει δικαιολογίες, η 6η δόση δεν είναι δεδομένη»
1'

Έντονες επικρίσεις κατά της Ελλάδας διατύπωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που διεμήνυσε ότι εάν η χώρα μας θέλει να λάβει την έκτη δόση, οι στόχοι θα πρέπει να επιτευχθούν.

Σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal και το Dow Jones Newswires, ο Γιούνκερ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία ευελιξία αναφορικά με τους στόχους της Ελλάδας για τη μείωση του ελλείμματος, που αποτελούν προϋπόθεση για την έγκριση της έκτης δόσης.

Επίσης, αναφερόμενος στους πολύ αργούς ρυθμούς του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων, ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε με νόημα: «Οι πολιτικές δυσκολίες της Ελλάδας δεν αποτελούν δικαιολογία για την αποτυχία της να εφαρμόσει τα μέτρα που υποσχέθηκε».

«Η Ελλάδα θα πρέπει να ξέρει ότι η επόμενη δόση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Θα πρέπει να παρουσιάσουν αποτελέσματα», επεσήμανε ο Γιούνκερ, σημειώνοντας ότι «τα πράγματα δεν υπάρχουν με τη σωστή ταχύτητα. Δεν υπάρχουν αποτελέσματα».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή