Ο Τζόρτζ Μπούς μιλά για πρώτη φορά για την 9/11

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για την 10η επέτειο της ημέρας η οποία άλλαξε την Αμερική και τον όλο τον κόσμο, το National Geographic Channel...

1'

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για την 10η επέτειο της ημέρας η οποία άλλαξε την Αμερική και τον όλο τον κόσμο, το National Geographic Channel παρουσιάζει το «George W. Bush: The 9/11 interview»

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στις 22:00, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, αποκλειστικά στοιχεία για τον άνθρωπο που ήταν στο επίκεντρο των αποφάσεων της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά την διάρκεια μιας από τις πιο θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβε χώρα σε αμερικανικό έδαφος.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ντοκιμαντέρ, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει όλες τις λεπτομέρειες και περιγράφει την προσωπική του εμπειρία από τις εξαντλητικές ώρες και τις πιεστικές ημέρες που έζησε αμέσως μετά τις επιθέσεις. ‘George W. Bush: The 9/11 interview’, ρίχνει μια νέα ματιά στο προσωπικό αρχείο του Προέδρου, αποκαλύπτοντας ακυκλοφόρητα αρχεία και αποκλειστικό υλικό απευθείας από την Προεδρική Βιβλιοθήκη του Τζόρτζ Μπούς.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή