Στα «μαχαίρια» Μόσιαλος-Μιχελάκης

Νέα απάντηση Μιχελάκη, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, με τον πρώτο να υπεραμύνεται της άποψης πως ο Αντώνης Σαμαράς, έλαβε σήμερα τηλεφωνικώς την πρόσκληση Παπανδρέου να τον ακολουθήσει τις Βρυξέλλες και τον Υπουργό Επικρατείας να επιμένει πως η πρόταση μεταφέρθηκε στη χθεσινή, κατ΄ ιδίαν συνάντηση των δυο ανδρών.

Στα «μαχαίρια» Μόσιαλος-Μιχελάκης

«Με δεύτερο ψέμα ο κ. Μόσιαλος προσπαθεί να κρύψει το πρώτο. Εγκαταλείπει το θρασύτατο πρωινό του ψέμα και μασά τα λόγια του.

Ξέρει, άλλωστε, πως, αν ο κ. Παπανδρέου ζητούσε από χθες -που δεν ζήτησε- κοινή μετάβαση στις Βρυξέλλες, δεν θα χρειαζόταν να τηλεφωνήσει σήμερα. Από τη στιγμή που ουσιαστικά τορπίλισε κάθε δυνατότητα εθνικής ομοψυχίας, η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν άμεση. Και θα ήταν αυτή ακριβώς που πήρε και σήμερα», σημειώνει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή