ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονη σε γήπεδο όσο παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονη σε γήπεδο όσο παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει

Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή, αναστολή καταδικάστηκε εργαζόμενος σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου (5 επί 5) στη Θεσσαλονίκη

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου (5 επί 5). Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή, αναστολή καταδικάστηκε εργαζόμενος επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά μία 10χρονη, την ώρα που παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει μπάλα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών.

Το χρονικό του περιστατικού στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017, και πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στους γονείς της. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, καταθέτοντας προανακριτικά παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα. Την ίδια μέρα δε, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην τραυματιστεί, τονίζοντας ότι κίνησή του παρερμηνεύτηκε.