ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν βουλευτή

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν βουλευτή

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών στις 20:30 περίπου το βράδυ της Παρασκευής πέταξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που στεγάζονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματιστεί ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με tweet του Παύλου Χριστίδη από την επίθεση παρολίγο να τραυματιστεί και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Αρβανιτίδης όταν αυτή έπεσε πάνω του.

a

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την επίθεση

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη σημερινή επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.

Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

Σχετικές ειδήσεις