ΕΛΛΑΔΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Μίκης Θεοδωράκης διαθήκη
Τι αναφέρει η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη
Intime News

Μίκης Θεοδωράκης: Τι αναφέρει η διαθήκη του για τον Νίκο Κουρή

Η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης (21/10) και σύμφωνα με το Star, ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης δεν αναγνωρίζει τον Νίκο Κουρή ως γιο του. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης δεν αφήνει στον Νίκο Κουρή κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι στη διαθήκη αναφέρει ο μεγάλος δημιουργός πως ζητά να συνεχίσει ο Νίκος Κουρής απρόσκοπτα το έργο του στο ραδιόφωνο που διατηρεί στην Κέρκυρα με σκοπό τη διάδοση του έργου του καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη και σκοπεύει να το αποδείξει με εξέταση DNA. H Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του εν λόγω άντρα, προκειμένου να μη μπορεί να συστήνεται ως «Νίκος Θεοδωράκης». Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή εντολή που απαγορεύει στον συγκεκριμένο άντρα να χρησιμοποιεί το επίθετο της οικογένειας Θεοδωράκη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ζητώντας από εκείνη να επισκεφθούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί αν υπάρχει συγγένεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αύξηση 28% του επιδημιολογικού φορτίου της χώρας - «Συναγερμός» για 8 περιοχές

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1