ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»
Η αδικοχαμένη Εμμανουέλα με την μητέρα της
Facebook

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε η μητέρα της αδικοχαμένης Εμμανουέλας που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο από ασυνείδητο οδηγό

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας» δήλωσε αρχικά η μητέρα της 21χρονης.

Η κα. Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» για την κίνησή τους μετά τον θάνατο της κόρης τους να δωρίσουν τα όργανά της σε άλλους ανθρώπους χαρίζοντας ζωή. «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε», συνέχισε συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα που δώρισαν τα όργανα της 21χρονης Έμμας, ξεκίνησε ένα κύμα δωρεάς οργάνων από ανθρώπους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι εκδήλωσαν την επιθυμία να γίνουν δωρητές οργάνων.

Η μητέρα της 12χρονης όντας συναισθηματικά φορτισμένη συνέχισε λέγοντας για την κόρη της: «Η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή», ενώ καταλήγοντας απάντησε για το πώς περνούν οι μέρες χωρίς την κόρη της: «Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Διαβάστε επίσης:

«Πανέμορφή μου σήμερα θα γιόρταζες» -Συγκινεί η μητέρα της Έμμας

Η νέα δωρεά των γονιών στη μνήμη της 21χρονης Εμμανουέλας

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Ο δολοφόνος του παιδιού μου θα καταδικαστεί