ΕΛΛΑΔΑ

Έγκυος έπεσε και χτύπησε σε επικίνδυνο σημείο στη Νέα Σμύρνη

Έγκυος έπεσε και χτύπησε σε επικίνδυνο σημείο στη Νέα Σμύρνη

Όσα αναφέρει και γιατί πέφτουν και άλλοι περαστικοί στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο

Γυναίκα έζησε τον δικό της Γολγοθά σε πεζοδρόμιο στη Νέα Σμύρνη και όπως καταγγέλλει αποτελεί επικίνδυνο σημείο και για άλλους περαστικούς.

Η 41 ετών κοπέλα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και καταγγέλλει στο DEBATER δείχνοντας τα τραύματα της αυτά που βίωσε όταν ήταν μάλιστα έτοιμη να γεννήσει.

«Ήμουν 37 εβδομάδων και 4 ημερών όταν συνέβη το ατύχημα. Περπατούσα στην Ομήρου και ήθελα να περάσω κάθετα στη Βρυούλων που ήταν η διάβαση, αλλά λόγω παρκαρισμένου αυτοκινήτου έστριψα στη Βρυούλων όπου γλίστρησα στην πλάκα της ΕΥΔΑΠ και το αριστερό πόδι πήγε μπρος και το άλλο ενστικτωδώς πίσω για να προστατεύσω την κοιλιά και το μωράκι μου που είχα μέσα. Το δεξί μου πόδι πήγε πίσω και όπως έπεφτα αισθάνθηκα δυο σπασίματα.

Άρχισα να ζητώ βοήθεια από περαστικούς λέγοντάς τους ότι είμαι έγκυος. Με πλησίασε μια κοπέλα και ένα παλικάρι, όπου πονώντας με βοήθησαν να βάλω και το δεξί μου πόδι μπροστά κρατώντας το. Η κοπέλα μου μιλούσε ήρεμα όπως και το παλικάρι, η οποία πήρε τηλέφωνο τον σύζυγό μου να έρθει και εγώ κάλεσα τη γυναικολόγο να της πω ότι έπεσα κι έσπασα το πόδι μου.

Η κοπέλα και το παλικάρι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το παλικάρι με ρώτησε εάν είχα μωρομάντηλο μαζί μου και κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι είχα πληγή. Το ένα κόκαλο μού έκοψε το δέρμα μου και δημιούργησε πληγή. Καθώς περιμέναμε το ασθενοφόρο, όσοι περαστικοί με έβλεπαν, μου πρόσφεραν βοήθεια και επιπλέον μου έλεγαν ότι και εκείνοι είχαν γλιστρήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Μία κυρία μάλιστα μου ανέφερε πως ακόμα έχει αιμάτωμα στο πόδι της, άλλη πως πονάει με την υγρασία το στραμπούληγμα που είχε πάθει από το πέσιμο εκεί και μια άλλη κυρία επιπλέον είχε χτυπήσει από το πέσιμο στο γοφό της. Ένας από τους περαστικούς που μου προσέφερε βοήθεια ήταν συνταξιούχος γιατρός που μου κρατούσε την πλάτη και έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο το ΕΚΑΒ, γιατί αργούσε.

Για καλή μου τύχη ήρθε παιδίατρος στο σημείο και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου για να με δει και η γυναικολόγος μου. Αφού μεταφέρθηκα στο ιδιωτικό νοσοκομείο, ήρθε πέρα από τον ορθοπεδικό και η γυναικολόγος μου. Με την οποία αποφασίσαμε να γεννήσω και αυτό για να χειρουργηθώ άμεσα, καθώς έπρεπε στο πόδι να μπει δυστυχώς λάμα.

Έτσι μου προκλήθηκαν πόνοι, γέννησα φυσιολογικά και επειδή είχα ήδη επισκληρίδειο με έβαλαν στο χειρουργείο για να μου βάλουν λάμα στο πόδι.

Ευτυχώς το μωρό μου δεν έπαθε τίποτα και το κρατάω στην αγκαλιά μου. Βέβαια έχω φρικτούς πόνους στο πόδι μου, καθώς έπαθα μεγάλη ζημιά. Είπα όμως από μέσα μου ότι δεν θα το αφήσω έτσι όλο αυτό. Θα το καταγγείλω ώστε να μην πάθει κανείς ξανά συμπολίτης μου κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιος φταίει, Δήμος, ΕΥΔΑΠ ή κάποιος άλλος, αλλά σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει το κακό. Προχωράς στον δρόμο και μπορεί να σκοτωθείς από τεχνικές ατέλειες! Το μωράκι μου με έκανε να ξεχάσω όλο αυτόν τον πόνο…”, καταλήγει συγκινημένη.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Debater.gr