ΕΛΛΑΔΑ

Πασαλιμάνι: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του αστυνομικού - Προφυλακιστέος ο εργολάβος

Πασαλιμάνι: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του αστυνομικού - Προφυλακιστέος ο εργολάβος

Πασαλιμάνι: Στα Γρεβενά η τελευταία πράξη του δράματος για τον αστυνομικό πο υέχασε τη ζωή του - Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο επιβλέπων εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε

Προφυλακίστηκε ο εργολάβος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο επιβλέπων εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος εργαζόταν για να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Μαζί του είχαν συλληφθεί και 8 εργαζόμενοι, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά.

Ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Ο ίδιος είχε λάβει προθεσμία, ενώ αναζητούνται και οι ιδιοκτήτες της διώροφης κατοικίας.

Παράλληλα, για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε

Νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας, η κηδεία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια όταν κατέρρευσε το κτήριο.

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς με ένα πελώριο και αναπάντητο γιατί στα χείλη, οδήγησαν τον άτυχο αστυνομικό στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα θλίψης και πόνου.

Όπως αναφέρει το star-fm.gr, την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από κοντά μας.

Στην συνέχεια το φέρετρο «ντύθηκε» με την Ελληνική Σημαία, ενώ ο κόσμος φώναξε Αθάνατος…

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλυσαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών. Ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας...

Σχετικές ειδήσεις