ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: «Είναι εγκληματίες, να τιμωρηθούν παραδειγματικά» - Ξέσπασε η ξαδέρφη του

Γιώργος Λυγγερίδης: «Είναι εγκληματίες, να τιμωρηθούν παραδειγματικά» - Ξέσπασε η ξαδέρφη του

Η Κατερίνα Λυγγερίδη τονίζει ακόμη ότι «αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν να σταματήσει η βία στα γήπεδα»

Την ώρα που οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, η ξαδέρφη του ξεσπά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και λέγοντας: «Το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Νιώθουμε κάποια δικαίωση».

Μάλιστα, η Κατερίνα Λυγγερίδη τονίζει ακόμη ότι «αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν να σταματήσει η βία στα γήπεδα».

«Αλίμονο αν φοβόμαστε να πάμε στο γήπεδο ή να φορέσουμε τη φανέλα της ομάδας μας. Οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να είναι στα γήπεδα γιατί είναι χώρος ψυχαγωγίας. Δεν θα πρέπει να φοβάται να πάει στο γήπεδο η μητέρα ή ο πατέρας με το παιδί του. Τα γήπεδα είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι ένας χώρος που χύνεται αίμα και καταστρέφονται περιουσίες» συμπληρώνει.

Και επαναλαμβάνει ότι όσοι εμπλέκονται «θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά» διατυπώνοντας το μπράβο της στην αστυνομία «που προχώρησε σε συλλήψεις».