ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ένταση στον «αέρα» μεταξύ Λιάγκα-Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Αφορήστε με κιόλας, τιμή μου»

Μεγάλη ένταση στον «αέρα» μεταξύ Λιάγκα-Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Αφορήστε με κιόλας, τιμή μου»
Αρχείου - Eurokinissi

Όλα συνέβησαν επειδή ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ απέφυγε να καταδικάσει την επίθεση με χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε σε ζωντανή σύνδεση συνομιλία με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αρχιμανδρίτης απέφυγε να καταδικάσει το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, μέσα σε ιερό ναό στην Καβάλα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε εξοργισμένος: «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει»!

Ενώ ο Αρχιμανδρίτης απάντησε λέγοντας: «Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κύριε Λιάγκα γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας».

Ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας εξερράγη φωνάζοντας: «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον»!