ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Γιάννη Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο - Ο γιατρός πήρε φακελάκι»

Μητέρα Γιάννη Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο - Ο γιατρός πήρε φακελάκι»

«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου και σύζυγος του Δημήτρη που «έφυγε» από τη ζωή μετά τη νοσηλεία του στο Αττικόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μιλώντας στην κάμερα εκπομπής του ALPHA περιγράφοντας τα όσα έζησε δίπλα του στο νοσοκομείο, όσα της έλεγαν οι γιατροί αλλά και τις συνθήκες νοσηλείας του.

«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο» είπε χαρακτηριστικά η ηλικιωμένη γυναίκα και δεν πραγματοποιήθηκε κανονικό χειρουργείο, αναφέροντας πως χάθηκαν πολλές μέρες άδικα ενώ θα μπορούσε τώρα να ζει.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησε ο σύζυγος της είπε πως «δεν υπήρχαν σεντόνια στο νοσοκομείο» ενώ την ίδια συνεχώς την ενημέρωναν πως η υγεία του συζύγου της πηγαίνει καλά και πως σε λίγες ημέρες θα βγει έξω μέχρι που ήρθε ο ξαφνικός θάνατος.

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως είχε δώσει και φακελάκι στον γιατρό που τον έβλεπε, με το ποσό των 500 ευρώ κάτι που όπως είπε ο Χρήστος Καλλιάνος δεν το ζήτησε ο γιατρός αλλά η μητέρα του το έδωσε ως «ευχαριστώ».

Νωρίτερα μίλησε και η γυναίκα του Γιάννη Καλλιάνου στον ALPHA τονίζοντας πως «Ο Γιάννης δεν είναι τρελός».

Χαρακτηριστικά η σύζυγός του είπε: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ακούγαμε ότι πάμε καλά ενώ ο Χρήστος (σ.σ: ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου) ανησυχούσε».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε ο Γιάννης Καλλιάνος με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Του είπε ότι επικοινώνησε με τον γιατρό και τον διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά». «Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα».

Η ίδια τόνισε: «Οι ασθενείς θα πρέπει να νιώθουν ότι έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα», σημείωσε η Χάρις Δαμιανού.