ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Ημέρα της Μητέρας με μεγάλη ανοικτή συναυλία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Ημέρα της Μητέρας με μεγάλη ανοικτή συναυλία

Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας, διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 8 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως (πλάτωμα Οικονομίδη, πλησίον θεάτρου), μεγάλη ανοικτή μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην "Μητέρα - Ηρωίδα της Καθημερινότητας", αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη συμβολή της στο θεσμό της οικογένειας και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 40 χορωδοί/εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ε.Ε.Σ., ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέσω διάφορων δράσεων, εκδηλώσεων και προγραμμάτων, επιδιώκει να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την αφοσίωση, την αγάπη και τη σκληρή δουλειά των μητέρων.

Αυτές οι δράσεις μπορεί να περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια, καθώς και εκστρατείες ευαισθητοποίησης που τονίζουν τη σημασία της υγείας και της ευημερίας των μητέρων.