ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα στην Πειραιώς: Κρίσιμες ώρες για το διασωληνωμένο αγγελούδι - Τι κατέθεσε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα στην Πειραιώς: Κρίσιμες ώρες για το διασωληνωμένο αγγελούδι - Τι κατέθεσε ο οδηγός
Φωτ.: Eurokinissi

Τροχαίο ατύχημα στην Πειραιώς: Αναλυτικά η ενημέρωση από τα νοσοκομεία και την Τροχαία 

Ώρες αγωνίας για το 5χρονο παιδί, ένα από τα θύματα του σοβαρού χθεσινοβραδινού τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε άτομα που κινούνταν πεζή, τραυματίζοντάς τους.

Ένα όχημα που οδηγούσε ένας 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες:

-Αναφέρεται ότι βραδινές ώρες της 1/2-5-24, έλαβε χώρα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Πειραιώς (ρεύμα προς Αθήνα) με παράσυρση 5 πεζών και τον συνακόλουθο τραυματισμό τους

-Ειδικότερα τραυματίστηκαν 2 ενήλικες ημεδαπές, 53 και 33 ετών (μητέρα & κόρη) καθώς και τα τρία ανήλικα τέκνα της 33χρονης

-Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

- Διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τους

-Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική

-Κατάσταση υγείας: Εκτός κινδύνου

-Ο ανήλικος (5 ετών) αδελφός των ανωτέρω διακομίστηκε αρχικά σε Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε εν συνεχεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

-Νοσηλεύεται υπό διασωλήνωση στη ΜΕΘ/ ΠΑΙΔΩΝ

- Κατάσταση υγείας: κρίσιμη

-Οι ενήλικες 53 και 33 ετών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός» όπου νοσηλεύονται

- Φέρουν κατάγματα : γόνατος και κνήμης αντίστοιχα

- Κατάσταση υγείας : εκτός κινδύνου

H έρευνα της αστυνομίας και η κατάθεση του οδηγού

Σε εξέλιξη είναι και η έρευνα της ΕΛΑΣ για το τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Σχετικές ειδήσεις