ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο:Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 43χρονου που πυροβόλησε με καλάσνικοφ

Ηράκλειο:Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 43χρονου που πυροβόλησε με καλάσνικοφ
cretalive.gr

Ένταλμα σύλληψης για τον πιστολέρο στο Τσιφούτ Καστέλλι στο Ηράκλειο Κρήτης

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και κατά συναυτουργία διώκεται 43χρονος από το Τσιφούτ Καστέλι, ο οποίος φέρεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της ένοπλης επίθεσης κατά 23χρονου συγγενικού του προσώπου, ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, σε βάρος του εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης. Η πράξη είναι κατά συρροή καθώς στο όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος τραυματίας επέβαινε και ένα 13χρονο αγόρι, ανιψάκι του, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Από την άλλη το «κατά συρροή» αφορά στο δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να είχε συμμετοχή στο ένοπλο επεισόδιο, το οποίο προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί, αν και υπάρχουν υπόνοιες για το ποιο μπορεί να είναι.

Ο 43χρονος, όπως έχουμε γράψει, φέρεται να έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα από το σπίτι του, στο Τσιφούτ Καστέλι. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έκαναν έρευνα τη Μεγάλη Τετάρτη, τα πάντα όμως ήταν ερμητικά κλειστά.

Να σημειωθεί ότι και σε βάρος του 23χρονου τραυματία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης καθώς του αποδίδεται ότι επιχείρησε να παραποιήσει πραγματικά περιστατικά σε σχέση με τα εμπλεκόμενα οχήματα στο υπό διερεύνηση συμβάν. Ως προς το σκέλος αυτό, η δικογραφία έχει διαχωριστεί.